30.5.2011

Ihanaiset ostokset

Blogi eleli viikon hiljaisuudessa, sillä matkailin autolla ympäri Norjan Lofootteja. Reissu oli ihana, vaikka onnistuinkin katkomaan melkein kaikki kynteni sen aikana. Laitan seuraavaan postaukseen muutamia kuvia matkasta.

Trans Designin ja Born Prettyn tilaukset saapuivat viimein perille ja pakkohan ne on esitellä. Trans Designilta tilailin kynsilakkoja. Toimitus oli suhteellisen verkkainen ja lakat juuri niin ihania, kuin odotinkin. Tilasin suosikkini, joten lakkoja on useammasta sarjasta.


China Glaze: Below Deck, Pelican Grey ja Encouragement.


China Glace: Admire (tämä toimii tosi hyvin leimailussa) , Second-Hand Silk, Someting Sweet ja Lemon Fizz.


OPI: Sparrow Me the Drama ja Steady as She Rose (ihana nimi!). Nämä ovat kumpikin OPI:n Pirates of Caribbean -sarjasta, jonka kaikki sävyt ovat ihanan utuisia.


Born Prettystä kotiintuivat Leimauslaatat m59 m64, m69 ja m76. Kuvassa laatat näyttävät kuluneita, mutta oikeasti ovat oikein siistejä. Unohdin vain poistaa suojamuovin ennen kuvaamista.


Born Prettystä myös pitsinauhatarrat ja kaksi sormitukea. Viimeksi mainitut ovat todella näppäriä lakkaamisessa, sillä ne tukevat sormea todella hyvin ja pitävät sen juuri oikealla korkeudella.


Ebaysta nappasin strasseja, tyhjiä koristekiekkoja ja kynsikiekkoja. Viimeisimmistä en viitsinyt enää ottaa kuvaa.

3 kommenttia:

 1. Kaikkea kivaa olet tilaillu. :) Itseltä löytyykin muutama sama kynsilakka. ;)

  VastaaPoista
 2. ekan ja kolmannen kuvan kaikki lakat kelpais mullekin..! :) ihania.

  VastaaPoista
 3. Tässä lukijoita kaipaava pieni blogini:
  www.lakkapilvi.blogspot.com

  Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)