11.5.2011

Tyttömäinen kevätpäivä

Kukat ja perhoset kuuluvat kevääseen! Nyt, kun vielä bongaisi tuolta ulkoakin muutaman, niin tulisi oikein hyvälle mielelle. Paremman puutteessa vilkuilen kynsiäni.

Värilakkana Sinful Colorsin Scandal. Ensimmäisen kerroksen jälkeen lakka oli epätasainen ja läpikuultava, mutta toinen kerros peitti täysin ja jätti tasaisen jäljen. Tykkään. Leimailut laatoista m51 (kukat)  ja m36 (perhoset) ja Konadin Pastel Pink ja Silver -erikoislakoilla.Alkoi tässä naurattaa, kun noita kuvia tarkemmin katselin. Nimettömän kynsi on paljon pidempi kuin muut! Miten en muka huomannut sitä aikaisemmin? Nooh, onneksi tuon ehtii vielä korjata.

Eilen saapui Konadin tilaus, joka sisälsi siis leimauslaatat m51 ja m57, sekä erikoislakka Silverin. Tuo Silver -lakka ei ole ihan yhtä peittävä, kuin muut erikoislakat. Pienet kuviot yksistään sillä jäävät vähän pliisuiksi, mutta muiden leimailujen yhteydessä näyttää hyvältä. Sekä tietenkin myös isoina kuvioina.


Siinä Trans Designin tilauksessa kävi muuten niin, ettei elektronia sittenkään hyväksytty. Aluksi tilaus meni läpi, mutta kun kaupan puolelta ei kuulunut mitään, niin laittelin sinne viestiä. Onneksi tuolla käy myös PayPal, niin ei nyt shoppailu jää kuitenkaan kortista kiinni.

4 kommenttia:

 1. mä oon kuullu kans että ton hopeisen konadlakan kanssa muillakin ois ollut vähän ongelmia :/ Hassua, että se ei ole peittävää ja muutenkin sellasta konadointiin sopivaa kun kuitenkin siihen tarkoitukseen myydään!

  VastaaPoista
 2. Tosi söpöt kynnet :)

  http://chloes-secrets.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Sinfulit ovat kyllä upeita lakkoja. Haluaisin heti koko sarjan! <3
  Tosi söpöt ja tosiaan tyttömäiset kynnet

  VastaaPoista
 4. Heips! Ihanat kynnet!! Vaaleanpunainen <3
  Olen laitellut uutta blogiani nyt muutaman kuukauden ja olis tooosi kiva saada kommentteja ja mielipiteitä siitä =D
  http://dudusadventure.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)