9.5.2011

Himoshoppaajan saaliit

Eli uusi ostospostaus. Tykkään itse lukea muiden ostospostauksia, koska uutuuksia on kiva ihailla. Siksi teen näitä itsekin. Olin jo suunnitellut ostolakkoa säästösyistä, mutta sainkin yllättäen kesätöitä elokuun loppuun asti. Ja pitihän sitä vähän juhlistaa uusilla hankinnoilla.

Tässä on koottuna useamman shoppailukerran tuloksia, sekä muutama nettitilaus. En siis rohmunnut kaikkea kerralla, vaan pidin parin päivän välejä omatuntoa lepytelläkseni.

Konadin kaksipäinen laimaussarja, leimauslaatta m79, Psyche Pink leimauslakka sekä Konadin oma päällyslakka, joka ei sotke leimattuja kuvioita. Nämä on tilattu Ceasars shopista ja Nellystä.


Keväisiä värilakkoja. models Ownin Peach Puff ja Jade Stone, Sinful Colorsin Scandal ja H&M:n U Must Have This. Ostettu Seppälästä ja yllättäen H&M:ltä.


Välttämättömiä lakkoja. Ceasarsin pikakuivattava päällyslakka Rabid Dry Top Coat (jota on muutamassa blogissa suositeltu), Rimmelin mattapäällyslakka Matte Finish ja Wild and Crazyn Montana. Ostopaikka Caesars shop ja Seppälä.


Koristelutuotteita MiMaxilta. Turkooseja strassitähtiä, hopeisia diamond shape hileitä, vaaleanpunaisia reikätähtiä, turkoosia ja pinkkiä glitteriä sekä kynsitarroja. Diamond shape hileet ja vaaleanpunaiset tähdet sain lahjaksi muun tilauksen mukana.


Kynsikiekkoja MiMaxilta. Tarkoitus olisi tehdä värikartat omista lakoista ja jos jää tilaa, niin harjoitella koristeluita.


Laitoin nyt sitten kuvan vielä näistäkin. U Must Have This -lakkaa ostaessani mukaan tarttui ihania hiuskoristeitä: nipsuja ja panta. Tykkään hirmuisesti tuollaisista romanttisista hiuskoristeista.


Olen jo jonkin aikaa himoinnut Trans Designiltä China Glazen ja O.P.I:n lakkoja, mutta tilaus ulkomaille on aiheuttanut epäröintiä. Luettuani Sallan ja Nunnun positiivisia kokemuksia kyseisestä nettikaupasta, päätin tehdä tilauksen. Jos Trans Design houkuttaa, niin kannattaa käydä lukemassa nuo kokemukset. Maksun onnistuminen omalla elektronilla oli kiva yllätys. Nyt sitten malttamattomana odottelen lakkojen rantautumista suomenmaalle!

2 kommenttia:

  1. Niinhän sitä itsekin kuvittelin onnistuneeni Electronilla joskus vajaa vuosi sitten kun tilaus meni läpi jne. mutta eipä onnistunutkaan. Muista nettikaupoista (esim. Briteistä) pystyi kyllä jossa Electron hyväksyttiin maksuvälineenä, mutta luottokortista se ei käy. Tilauksen tulemisessa kun kesti niin laitoin TD:lle viestiä ja sieltä sanoivat ettei tilausta toimiteta.

    Mutta onneksi on Visa niin ei tarvitse miettiä meneekö läpi vai ei. :) PayPal taitaa myös TD:ssa käydä?

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, että noin voi käydä! Mulle ei nimittäin ole tullut minkäänlaista sähköpostivarmennusta sieltä "onnistuneen" tilauksen jälkeen. Eikä kyllä ole rahojakaan mennyt tililtä. Laittelin tänään viestiä TD:lle. Luultavasti ei siis tilaus ole mennyt läpi. PayPal (jahka saan sen toimimaan) menee kokeiluun seuraavaksi, kun ei ole tuota visaa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)