Wheatear

Minulta toivottiin esittelypostausta, joten päätin tehdä pienen esittelysivun.


Luonne

Olen blondi. Pidän ihmisistä ja minulla on omalaatuinen, mutta runsas huumorintaju. Toisiaan saatan unohtua haaveilemaan. Pidän kovasti matkustamisesta ja käyn ulkomailla 2-4 kertaa vuodessa. Välillä on kuitenkin kiva olla ihan vain rauhassa kotona. Rakastan kynttilöitä ja tähtitaivasta. Lämpiminä kesäöinä on ihanaa istua parvekkeella hyvässä seurassa ja hörppiä teetä.
Harrastukset

Eli mihin yleensä kulutan vapaa-aikaa, jos minulla sellaista sattuu olemaan. Harrastuksiini kuuluu kynsien laittaminen, piirtäminen ja maalaus. Maalaan mieluiten akryymaaleilla tai akvarelleilla. Lisäksi käyn kesäisin enemmän ja vähemmän aktiivisesti juoksemassa.

Harrastuksiini voidaan lukea myös keräily ja nukkeilu. Keräilen lapsuuteni My Little Ponyja ja omistan bjd -nukkeja (hartsisia pallonivelnukkeja).

Lemmikit

Minulla on lemmikkinä chinchilloja. Ihastuin näihin hassuihin eläimiin jo lapsena, kun siskoni kaverin chinchilla oli meillä hoidossa. Lukiossa ystäväni otti chinchillan ja ihastuin niihin uudelleen. Ensimmäinen oma chinchilla muutti luokseni keväällä 2011.


Paheeni

Suklaa, turhamaisuus, shoppailu, materialismi ja aamu-unisuus. Lisäksi valvon aina liian myöhään ja jätän kaikki viime tippaan. Olen usein myöhässä. Herkuttelen, olen siis sokerihiiri. Ja mainitsinko jo kengät? Rakastan kauniita korkokenkiä ja saapikkaita; niitä ei voi ikinä olla liikaa. Olen ruokakaupassa kitsas, mutta saatan helposti törsätä kynsilakkoihin tai vaatteisiin.
Bloggaus

Olen aina pitänyt kynsien lakkaamisesta. Lapsena kävin läpi neonsävyt, yläasteella metallinsaävyt ja lukiossa kirkkaat, nudet ja helmiäiset. Muutama vuosi sitten löysin laajemman väriskaalan uudelleen ja innostuin taas kynsien lakkaamisesta. 2010 löysin netistä kynsiblogit ja 2011 aloin seurata niitä aktiivisemmin. Oman kynsiblogin perustin keväällä 2011. Pidän blogin ylläpitämisestä ja samalla saan arkistoitua tänne kynsikuvani.
Lempi...

Väri: Turkoosi, violetti, karmiini, musta ja valkoinen (ei kai ole pakko valita vain yhtä?)

Kirja: Kaaro Utrion Vaskilintu ja Charlaine Harrisin Sookie -sarja.

Juoma: Tee (ja viihteellä mansikkaskumppa)

Kukka: Kielo, mutta rakastan myös ruusuja.

Vuodenaika: Loppu kevät ja alku syksy

Sanonta: "Parempi myöhään, kuin ei ollenkaan."