9.6.2011

Kesäpäivän hempeily ja Norjan kuvia

Kukaan ei varmaankan ylläty, kun kerron, että uusista kynsistä tuli jälleen kerran romanttisen tyttömäiset! Olen viimeaikoina leimaillut niin paljon, että oli aika taas maalailla vähän omin käsin.

Uusissä kynsissä on pohjalla China Glazen ihana Something Sweet. Päälle on tuputettu liukuvärjäys Visionsin Fast´n Furious sarjan Party Animalilla. Lopuksi kukkaset ja viivat on maalattu käsin valkoisella ja vaaleanpunaisella koristelulakoilla. Bling-bling piristää aina, joten lisäilin vielä vaaleanpunaisia timantteja kukkasten keskelle ja keskareihin. Päällyslakka levitti maalauksia hieman, joten olisi pitäny ehkä käyttää Konadin päällyslakkaa normaalin sijaan.Tämän tyyppisiä kukkasia olen nähnyt aika monissa blogeissa, mutta halusin silti kokeilla omaa versiota niistä. Tein aluksi kukkaset myös keskisormiin, mutta kokonaisuus näytti enemmän ja vähemmän häiriintyneeltä, joten tyydyin jättämään ne noin.

Viime postauksessa lupailin vielä laittaa muutamia valokuvia Norjan reissusta. Tässä niitä sitten olisi. Matka suuntautui Lofooteille. Vuorilla oli vielä talvi, mutta laaksoissa ja merenrannalla myöhäinen kevät.
3 kommenttia:

 1. Siis aivan mielettömän kauniit ja söpöiset nuo kynnet! Aivan täydelliset!

  Mun mielestä käsin tehdyt maalaukset on usien kivempia kuin leimaukset, koska niistä tulee aina varmasti ainutlaatuisia. Juuri tuo kukkamalli on oma suosikkini, todella kaunis versio siitä sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tulipa hyvä mieli. Mietin jo, että onkohan tuttu kukkakuvio vähän tylsä, mutta hyvä ettei ollut. :)

  Käsinmaalatuissa kynsissä on kyllä ihan oma, ihana tunnelmansa.

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet. :) Tykkään niistä.

  Noi maisemat on siis niin upeat! En ole käynny Norjassa vuosiin. Lapsena kävin noin kerran vuodessa, mut viime kerrasta on vierähtäny öhm... 16 vuotta? :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)