2.5.2011

Deep and Dark Violet

Vappukynnet jäivät tänä vuonna kiireiden takia väliin ja juhlin edellisissä Blue Mist -kynsissä, koska ne olivat vielä hyvässä kunnossa. Tämän päivän kynnet ovat melko tummat vuodenaikaan nähden. Ehkä tässä on nyt jotakin kevätväsymystä liikkeellä? Opintoja ainakin pukkaa ihan liikaa.

Pohjalla pari kerrosta Wild and Crazyn Chunky Chowta. Leimaukset Konadin laatasta m56 ja Konadin Black Pearl leimauslakalla. Lopuksi mustaa nailart -lakkaa ja mustia strasseja. Käytin päällyslakkana Wild and Cracyn kirkasta hardener lakkaa. Lakka tuntuu kiiltävämmältä kuin entinen päällyslakkani ja vaikeutti kuvaamista (ja se taas ei ole yllätys, jos kuvaa elämää nähneellä pikkupokkarilla).
Tilasin jokin aika sitten uusia koristelutuotteita MiMaxilta, mutten ole vielä ehtinyt esitellä niitä. Joten... tässä ne tulevat! Musta ja valkea koristelulakka, fuksian väristä ja mustaa irtoglitteriä, sekä suloisia, violetteja tekstiilisydämiä. Nuo sydämet olivat ihana yllätys, sillä ne tulivat lahjana tilauksen mukana. Toisessa kuvassa kesäisiä kukkafimoja hyrrässä sekä fuksian värisiä, tähden muotoisia strasseja.Tekisi kovasti mieli taas sortua kasvattamaan kynsi-krääsä-varastoani. En ole vieläkään ehtinyt käyttää kaikkia, uusimpia koristelutuotteitani, mutta silti kiusaus on suuri. Erityisesti mieleni tekisi muutamaa Konadin leimauslaattaa ja lakkaa. Niin, ja tietenkin lukemattomia muita lakkoja. ;)

4 kommenttia:

 1. Upeat "pitsi"kynnet!

  Noi mustareunaiset fimokukat näyttää aika veikeiltä! Mä tilasin myös nipun fimotankoja, saa nähdä mitä niistä keksii :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Juu, tuossa oli kyllä hauskoja fimoja. Minäkin tykkäsin noista mustareunaisista. Niistä voisi saada kivat festarikynnet. Pitääkin alkaa kehitellä sopivia lakkauksia niille.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet. Miul on kans noita musta reunaisia kukkafimoja, mutta en ole saanut niitä vielä käytettyä.. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja kauniit kynnet! Tykkään noiden väristä ja tyylistä. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)