15.5.2011

Metsätähtiä

Lempi vuodenaikani on se aika keväästä, kun kasvit alkavat pikku hiljaa heräillä ja ulkona on niin lämmintä, että selviää ohuella takilla. Tällöin metsät ovat aivan täynnä valkoisia kukkia: metsätähtiä ja valkovuokkoja. Metsäpurot tulivat, mutta metsässä on kuivaa kävellä, eikä missään ole itikan itikkaa. Tällöin metsä tuntuu ja näyttää satumaiselta. Tänä vuonna missasin kyseisen hetken kokonaan, sillä opiskelen niin pohjoisessa. Joka tapauksessa uusista kynsistä tulee mieleeni keväisen metsän valkoiset kukat.

Pohjalla kolme kerrosta Wild and Crazyn Yenisiä. Tipit Wild and Crazyn Montanalla ja leimat Konadin valkoisella leimauslakalla laatasta m51. Kyseinen laatta on suosikkini. Kärkiin levitin vielä Wet´n Wild Halucinate -glitterlakkaa, mutta hileet eivät oikein tahdo näkyä kuvassa.


Näiden kynsien kanssa tuli hieman kiire, joten tein ne "kerralla purkkiin" -asenteella. Töissä tietenkin yhden kynnen lakkaus meni heti ruttuun, kun se ei pikakuivattajasta huolimatta, ehtinyt kuivua kunnolla. Onneksi kynnen kärki oli myöhemmin helppo korjata valkoisella.

1 kommentti:

  1. Onpas nätit ja hempeät, niin ihanat ja keväiset! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)