5.5.2011

Kukkia vai timantteja?

Eilen oli taas varsinainen katastrofipäivä. Tein silikonimuottia kipsivaluja varten. Homma sujui muuten ihan hyvin, mutta kun aloin pestä välineitä, niin sain käsiini hieman notkeaa silikonia. Yritin pestä tököttiä ensin pois saippualla ja se tuntui vain kovettuvan hiukan. Sitten kokeilin öljyä, joka sekoittui silikoniin, levittyi ja tarttui käsiini vieläkin paremmin. Nyt olin jo kyynerpäitä myöten tahnassa. Lopulta otin järeät aseet käyttöön ja pesin käteni tärpätillä! Tässä vaiheessa kädet kyllä pudistuivat, mutta tulos ei ollut järin kaunis.

Jotenkin onnistuin vielä saamaan toisen kerran samaa silikonia käsilleni ja taas oli uusi tärpättipesu edessä. Muilla samoissa tiloissa työskentelevillä oli varmasti sangen hupaisaa kuunnella sadatteluani, sillä mukaan saattoi eksyä muutamia valittuja sanoja ja sananlaskuja.
 
Joten, jos ikinä eksytte samaan tilaan silikonimuottiaineen kanssa, niin käyttäkää hanskoja! Minä en ollut niin viisas ja nyt atooppinen ihoni kiittää. Ilta menikin sitten käsirasvoja testaillessa. Myös uusi lakkaus syntyi, sillä pitihän niitä uusia ja ihania fimoja kokeilla.

Alla Wild and Crazyn Ticlish Toes, joka kimaltelee kivasti. Päällä kolmen lakan liukuvärjäys seuraavassa järjestyksessä: Visions Fast´n Furious Party Animal, La Femme Beauty Angel ja Wild and Crazyn Pink Bikini. Lopuksi vielä kukkafimoja ja timantteja. Harkitsin myös irtoglitterin lisäämistä, mutta se olisi saattanut olla jo vähän liikaa. Ehkä ensi kerralla sitten.Tänään eräs ystäväni kommentoi ihanasti kynsiäni: "Siis täh? Onks noi sun omat? Aijaa."

4 kommenttia:

 1. Ihanan väriset kynnet! Tosi pirtsakat :)

  VastaaPoista
 2. Taivahan tähären ku o sulooset! :)

  VastaaPoista
 3. Jostain syystä jotkut ihmiset kuvittelee, että jos kynnet on koristeltu, niin ne on geelikynnet :D Itekkin törmännyt tähän useinkin, että ihmiset hämmästelee, että onko mun kynnet omat.

  Mutta tosi kauniit kynnet sait aikaan! :) Noi ois just semmoset kynnet mitä voisin ite pitää vaikka viikon jos kaikki koristeet jne vaan pysyis <3 Toivottavasti tärpättipesu ei hirveesti tehnyt hallaa kynsille ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! :)

  Vanhat lakat onneksi suojasivat kynsiä pahimmalta tärpätti-iskulta. Olivat sen jälkeen tosin aika jännittävässä kunnossa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)