27.4.2011

Blue Mist

Uudet kynnet enteilevät hieman vapun vilinää, mutta eivät sitten kuitenkaan. Olisi tehnyt mieli sotkea näihin strasseja, mutta loppuviikoksi on tiedossa keramiikkaa. En usko, että strassit näyttävät kovin hyviltä savitöissä.

Levitin pohjalle Wild and Crazyn Yennisiä. Sitten tuputtelin liukuvärin Wild and Crazyn Kilimanjarolla. Lopuksi maalasin koristeita valkoisella ja turkoosilla koristelulakalla. Pisteet tein dotting toolilla. Kokonaisuus on ehkä hieman sekava, mutta sopii mielestäni vappuviikolle.Eilen sitten sattui vielä kynsibloggaajan painajainen, eli kaksi kynttä lohkesi! Pikkurilli lähti murtumaan syvältä ja keskisormen kynnestä lähti kärki kokonaan pois. Tämän seurauksena jouduin pätkäisemään hiukan pois kaikista kynsistä. Noissa yläpuolen lakkakuvissakun näkee miten lyhyt tuo keskisormen kynsi nyt on. Pikkurillin sain pelastettua teepussipaikan avulla. Eli murtuneen osan päälle liimataan kirkkaalla kynsilakalla paikka teepussista.. Toivotaan, että tämä nyt toimii!


Ja vielä lopuksi kuva viime aikojen uusista hankinnoista. Seppälästä sattuivat mukaan Wild and Crazyn Pink Bikini, Chunky Chow ja Kilimanjaro.

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kauniita kynsiä aina, mutta taas nääkin on aivan oih ja voih, ihanat :)
  Oot lahjakas! :)

  VastaaPoista
 2. Pitävämmän paikan saat, kun pistät ensin kynsiliimaa kynnelle, sitten teepussin palan siihen märkään liimaan ja sitten taas liimaa :) Viimeiseksi sitten kun se on kunnolla kuivunut viilaat sen tasaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvästä vinkistä Tiikeriankka! Pitääkin kokeilla tuota. Kuvassa oleva paikka ei yllättäen kestänyt kovin kauaa. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)