2.4.2011

Väriä päivään!

Päätin lopultakin testata models Ownin Fuzzy Beach -lakkaa. Pari kerrosta riitti peittämään ja saamaan tasaisen jäljen. Kynsillä lakka oli asteen verran tummempi ennalta arvioin. Olisi varmaan pitänyt laittaa kerros valkoista lakkaa alle.


Seuraavaksi laitoin teipin avulla violetit ja vinot kärkilakkaukset. Lakkana toimi saman sarjan Lilac Dream -lakka, josta on pikkuhiljaa kehittymässä yksi suosikkini. Lakkojen väliin tein valkoisen raidan koristelulakalla ja viimeistelin violetit osiot Wild and Crazyn Ticklish Toes -lakalla, joka toi mukavan shimmermäisen kimalteen.

Kynnet tuntuivat vielä kaipaavan jotakin, joten kaivoin Konadit esille. Leimailin Konadin valkoisella leimauslakalla m2 -laatasta kuviot kynsiin. Muutaman kynnen sain leimata useampaan otteeseen, ennen kuin tulos miellytti. Lopputulos näytti tältä:Tämän lakkauksen olisi tarkoitus sopia yhteen uuden mekkoni kanssa. Käytän erittäin harvoin mitään oranssia, mutta kyseisessä mekossa tätä väriä sattuu kuitenkin olemaan.

Ja sitten asiasta kukkaruukkuun. Mainio suuntavaistoni näytti taas edellispäivänä maagiset kykynsä. Tarkoitus oli siis päästä kämpille kaupungin reunamilta, käyttämällä oikopolkua ja kiertämällä keskusta. Pitkän matkan jälkeen löysin itseni keskustasta ja tajusin kulkeneeni pari kilometria harhaan suunniteldulta reitiltä. Päätin lohduttautua pienellä kauppareissulla ja juuri sopivasti Seppälässä sattui olemaan: ota 3 maksa 2 -päivät. Mukaan lähtivät models Ownin Pink Blush, Wild and Crazyn Ticklish Toes ja Wild and Crazyn Colorado Springs.


En yleensä käytä tummanpunaista lakkaa, mutta Colorado Springsin punainen lakka oli niin ihana, että päätin muuttaa tapojani. Juuri sopivan tumma ja syvä sävy.

1 kommentti:

  1. Voi miks mä aina missaan noi Seppälän kynsilakkatarjoukset? :/ Nätit kynnet kuitenkin sulla :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)