18.4.2011

Vaalea ja romanttinen

Näitä kynsiä suunnittelin jo, kun tilasin Konadilta m57 -laatan. Ihastuin tuohon verkkokuvioon välittömästi ja nyt sain lopultakin testattua sitä. Valkea verkkokuvio on mielestäni melko romanttinen ja tuo mieleen pitsin ja tyllin. Pitää jossain vaiheessa tehdä näille vastapariksi myös goottihenkiset kynnet mustalla verkkokuviolla.

Aloitin lakkauksen Wild´n Crazyn Dauphinella, joka on ihana, nuden värinen helmiäislakka.


Seuraavaksi tein liukuvärjäyksen Maybelinen valkoisella Colorama lakalla. Verkkokuvio on peräisin laatasta m57, kuten jo aluksi mainostinkin ja lakka Konadin valkoinen leimauslakka. Lopuksi lisäilin hopeisia strasseja peukaloon ja nimettömään. Kuvissa ei ole vielä päällyslakkaa, joka hieman tasoitti liukuvärjäystä. Helmiäislakka kiiltelee mukavasti verkkokuvion alta.Ja sitten taas yksi kuva tuoreista lakkahankinnoista: Wet´n Wildin Ticled Pink, Wild´n Crazyn Dauphine ja saman merkin kirkas hardener -lakka. Mieleni teki kovasti models Ownin Pastel Pink tai top turquoise -lakkaa, mutta lähimmässä Seppälässä valikoimat olivat hiukan nihkeät. Pitää toivoa, että täydentävät jossain vaiheessa.


Olen viime aikoina käyttänyt aika paljon leimauslaattoja, joten seuraavaksi ajattelin koristella taas vapaalla kädellä. Ehkä jotakin värikästä pääsiäisen kunniaksi, tai ainakin teemaan sopivaa.

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Täytyy kokeilla kans tuota ristikkoa liukuvärjäyksen kanssa joskus. Kokeilin ranskistippien kanssa viime kesänä enkä tykännyt lainkaan (tosin en laittanut mitään muita koristeluja, olisi ehkä pitänyt!), mutta nuo näyttää tosi kivoilta.

  Linkkasin muuten sun blogin omani linkkipalkkiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Minustakin tuo ristikko näyttää vähän ankealta sellaisenaan, mutta kun siihen yhdistää jotakin, niin se onkin tosi kiva.

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö idea näissä ja kivat väritkin! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)