11.4.2011

Sweet Pink

Tällä kertaa pääsin laittamaan muitakin, kuin omia kynsiäni. Kohteeksi päätyivät sisaren kynnet. Alkuperäinen tarkoitus oli leikkiä Konadeilla, mutta vuorokauden myöhäinen aika ei ollut puuhaan kaikkein otollisin. Kynsille laitettiin muutama kerros Lumenen Naturan Coden 15 Stay Pretty lakkaa. Kärkiin laitettiin Wet´n Wildin pinkkiä kimallelakkaa. Kynnet viimeisteltiin vaaleanpunaisilla kukkatimanteilla.

Kuva on valitettavasti hieman pehmeä, koska se otettiin yöllä. Siitä kuitenkin näkyy millaiset kynsistä tuli.


Varpaat saivat myös pirteän pedikyyrin. Lakkana Visions Fast´n Furiousin Rally Racer. Tämä lakka on yksi suosikeistani, sillä sävy on ihanan syvä ja marjaisa. Lakassa on pikkuisen kimalletta, shimmeriä ja helmiäistä, joten vivahteita riittää. Kaksi kerrosta riitti tasaiseen lopputulokseen.

Värilakan päälle tein vielä kukkasia valkoisella koristelulakalla ja hammastikulla. Tekniikka on simppeli, mutta toimi jälleen kerran.


Paikalla oli myös avustamassa (tai ennemminkin nukkumassa) siskoni kissa.


Päädyin äskettäin selailemaan nettikauppojen valikoimia ja tilaukseen päätyi muutama Konadin laatta ja erikoislakka. Konadin Suomen verkkokaupassa oli niin mukavia tarjouksia, että kannatti tilata samaan hintaan useampia. Niitä odotellessa!

---

Arvonnat ovat aina ihania. Ripaus väriä -blogissa on meneillään huippu arvonta! Osallistumaan pääset tästä. Alla oleva kuva on napattu kyseisestä blogista ja siitä voi ihailla palkintoja.

2 kommenttia:

  1. mäkin oon koittanu konadointia yöaikaan, ja tosiaan, tulos oli aika järkyttävä :D

    VastaaPoista
  2. Heh, yö ja konad eivät sovi yhteen! Olisi pitänyt ottaa kuvia niistä yrityksistä, kun olivat sen verran koomisia. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)