12.4.2011

Katse kohti kevättä

Olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivan sävyistä, turkoosia lakkaa. Eilen sellainen sattui kohdalle: Rimmelin 60 seconds 825 Sky High.

Ensimmäisen kerroksen jälkeen olin hieman pettynyt, kun lakka levittyi epätasaisesti ja kuivu ennen kuin ehdin silotella sitä. Lakka kuuluisi siis levittää nopeasti, näppärästi ja yhdellä siveltimen vedolla. Ei siis kovin ihanteellinen tälläisille rähmäkäpälille, jotka ovat tottuneet siistimään jokaista kynttä moneen otteeseen! Toinen kerros levittyi kuitenkin tasaisesti ja silotti kaikki epätasaisuudet, jotka ensimmäinen kerros oli jättänyt. Vaikka alku olikin yllättävä, niin lakka osoittautui oikein mukavaksi tuttavuudeksi.

Luonnossa lakka on pikkuisen vihertävämpi kuin kuvassa.


Manikyyri jatkui tuttuun tapaan Konadin leimoilla, jotka ovat peräisin M2 -laatasta. Lakkana käytin Konadin valkoista leimauslakkaa. Lisäksi testasin uusia, mustia helmiä. Muutaman kynnen viimeistelin dotting toolilla.Mustat helmet näytävät kynsissä kivoilta, mutta päällyslakkaa levittäessä niistä lähti väriä! Helmistä lähtenyt väri värjäsi valkoiset leimat hieman kellertäviksi. Näiden helmien kanssa siis saa olla varuillaan...

Kun ostin uuden kynsilakan, niin en voinut olla hyödyntämättä ota 3, maksa 2 -tarjousta. Mukaan päätyivät Rimmelin uusi huultenrajauskynä ja huulipuna. Huulipunaa mainostettiin hoitavana ja suojakertoimen sisältävänä, joten se tulee tarpeeseen kevään auringossa.


Olen omistanut useita huulipunia, mutta tällä hetkellä tämä uusi on ainoani. Mihin ne aina katoavat? Olen tullut siihen johtopäätökseen, että käsilaukkuni syövät huulipunia välipaloiksi.

3 kommenttia:

 1. onpas kiva väri, ja söpöt kynnet ! :)

  mäkin jään seurailemaan :>

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, tuo väri on kyllä ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli kans tuota samaa Rimmelin lakkaa valkoisena. En tykännyt siitä yhtään ja heitin vesilintua sillä yhden käyttökerran jälkeen. 3 kerrosta, jälki oli yhä vain epätasaista ja kuivui pienen iäisyyden. Onneksi ei sentään ollut kallis :/

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)