30.3.2011

Simple Dots

Kokeiluun päätyivät viimeyönä jokin aika sitten hankkimani La Femme Beautyn creme lakat (kuva löytyy aikaisemmista postauksista). Lakkasin ensin kerroksen Libertyllä ja totesin toisen kerroksen tulevan tarpeeseen. Vasta kolmannen lakkauksen jälkeen tulos oli tasainen ja siisti. Sävy oli kynsillä sama, kuin mitä pullo lupailee ja itse ainakin pidän kovasti.

Kärkitipit lakkasin Angelilla. Kyseisellä lakalla jo ensimmäinen kerros peitti hyvin ja tasaisesti. Koska kynnet tuntuivat edelleen kaipaavan jotakin, niin aseistauduin dotting toolilla ja laittelin pisteitä tippien alle. Tämä oli aika yksinkertainen lakkaus, mutta vaihteeksi ihan piristävä. Eikä sitä yöllä oikein muutakaan saanut aikaiseksi.
 


Postiluukusta kolahti päivällä JT-Cosmeticsista tilaamani koristelulakat ja leimasinlakka. Toimitus oli todella nopea ja postimaksut vain 2,90 e. Mietin kauan mistä tilaisin koristelulakat ja päädyin eri nettikauppoja vertailtuani tuohon.


Testauksessa lakat toimivat hyvin: jälki oli peittävää, sivellin ohut ja lakka kuivui nopeasti. Tuo pinkki on jotenkin tosi suloisen sävyinen. Kun avasin lakkapullot, niin siveltimet näyttivät jo valmiiksi tältä:


Hämmentyneen ja hiljaisen tuijotuksen jälkeen parturoin noita hieman saksilla (karkailevat karvat). Jotenkin odotin siveltimien olevan... suorempia. Valkoinen oli ok ja leimauslakassa ei ollut mitään valittamista. Harottavien karvojen lyhentämisen jälkeen nuokin toimivat oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)