15.4.2011

Ostosvimman tuloksia

Jälleen kerran ostosaiheinen postaus. Yritän huomenna taas postata uusia lakkauksia.

Postilaatikosta tupsahti uusi ihana paketti, joka sisälsi MiMaxilta tilaamani koristelutuotteet. Toimitusaika oli todella nopea (2 päivää tilauksesta) ja postimaksut koko paketille vain 1,05 euroa! Lisäksi kaikki tilaamani tuotteet olivat suhteellisen edullisia.

Hyrrä pieniä kynsitimantteja ja herkullisia hedelmäfimoja. Ainoa huono puoli tuossa fimohyrrässä on se, että jotkut fimot tuppaavat helposti kulkeutumaan hyrrän väleihin ja siten väärille paikoille (kuvassa näkyykin muutama paikaltaan eksynyt fimo). Muuten kyllä toimii hyvin ja fimovalikoima on loistava.


Kolme uutta 2-way koristelulakkaa: turkoosi, hopeinen glitter ja pinkki glitter. Perinteisen siveltimen lisäksi näissä on ihanan ohut ja tarkka kynäkärki. Hintakin taisi olla 2e/kpl, eli ei paha.


Pikkukoristeita: valkoista glitteriä, hopeisia tähtiä, turkoosia isompaa glitteriä, vaaleanpunaista simpukkamurskaa ja hopeisia minihelmiä.Nyt kelpaa taas koristella! Tosin tekisi mieli laittaa uusi tilaus tuonne heti putkeen. Mistä tämmöinen hamstrausmania oikein tulee? En varmaan kuitenkaan ole ainoa koristelujuttuja ja lakkoja haaliva kynsibloggaaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)