30.3.2011

Opiskelija ostoksilla

On ihanaa, kun on kevät ja aurinko paistaa. Valitettavasti ilmiö aiheuttaa myös sen, että kaikki kadut muuttuvat möykkyisiksi ja jäisiksi ansoiksi, joilla on miltei mahdotonta köpötellä korkokengillä, polkupyörästä nyt puhumattakaan! Tänään en kaatunut, mutta läheltä piti. Joka keväiseen perinteeseeni kuuluu kunnon kompurointi jäällä ja mahdollisimman korkeilla koroilla -valitettavasti. Minun puolestani aurinko saisi pikaisesti hoitaa homman loppuun ja sulattaa kadut kokonaan.

Kävin siis jälleen kerran kaupungilla ja tällä kertaa vaatimattomalla opiskelijan budjetilla. Onhan kuukausi jo lopuillaan. Matkaan tarttui kaksi edullista lakkaa: Wild and Cracyn Yenis ja Wet´n Wildin kimallelakka. Kauppaan jäi yksi Models Ownin ihanuus odottelemaan seuraavaa opintotukea.

 

Lisäksi ostin Mavalan kynsinauhaöljyn, jonka pitäisi hoitaa kynsinauhat pikaisesti kuntoon. Tämä tulee kyllä tarpeeseen, sillä kynsilakanpoistoaine kuivattaa kynsinauhoja tehokkaasti. Lisäksi paketista sai mukavat plussa-alennukset. Eihän hyviä tarjouksia voi vastustaa? Kerron sitten myöhemmin toimiiko tuo ihme öljy oikeasti ja miten hyvin!

Viimeinen ostos oli euron maksava, ripustusvälineitä sisältävä rasia.


Kun rasian tyhjentää, siitä tulee näppärä säilytyspaikka strasseille ja muille kynsikoristeille. Tämä oli hätäratkaisu siihen, etten malttanut maksaa kuutta euroa aiheeseen tarkoitetusta, tyhjästä rasiasta. Toimii hyvin ja eiköhän tuolle ripustussetillekin tule vielä joskus käyttöä.

 

Toisinaan on ihana hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla, mutta on myös päiviä, jolloin tilanne vaatii pientä pihistelyä. Päädyttekö usein edullisempaan ratkaisuun vai panostatteko mielummin laatuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)