25.3.2011

Pinkki kimallus

Olen lakkaillut kynsiäni alakoulusta lähtien. Lapsena suosikkejani olivat kirkkaan väriset lakat, kuten oranssi ja vihreä. Teini-ikäisenä ihastuin metallin sävyihin ja erityisesti hopeaan ja violettiin. Metallien jälkeen käytin pitkään mahdollisimman neutraaleja ja läpikuultavia lakkoja. Ihastuin myös ranskalaiseen manikyyriin.

Tänä päivänä lakkamakuni on monipuolisempi. Ja lakkojen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosiin verraten, muista koristeista nyt puhumattakaan. Opiskelijan kukkaroa tämä harrastus keventää tehokkaasti.

Muutama päivä sitten päätin kokeilla ensimmäistä kertaa tehdä liukuvärjäyksen kynsiini. Liukuvärin tein kahdella lakalla: Visionsin Fast´n Furious sarjan Party Animalilla ja Rally Racerilla. Päälle lisäsin vielä kerroksen saman sarjan Rock Climberia. Viimeisin toi lakkaan mukavan kullanhohdon ja mursi sopivasti Rally Racerin kirkasta sävyä. Viimeistelin kynnet timanteilla ja Lumenen läpikuultavalla lakalla. Kullanhohto ei kuvissa oikein ole edukseen.
Jälkimmäisessä kuvassa näyttää siltä, että osa kynsistä olisi tummempia, kuin toiset. Tämä johtuu kuitenkin valosta, sillä otin kuvan ikkunan edessä ja pikkurilli ja nimetön eivät ole niin suorassa valosa, kuin muut sormet. Olin lopputulokseen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen. Tuputus olisi saanut olla tasaisempi, mutta ensimmäiseksi yritykseksi kuitenkin ihan hyvä. Olisihan se voinut mennä huonomminkin!

Tässä kuva käyttämistäni lakoista. Nuo päävärit ovat tietenkin taustalla, mutta kyllä tuosta onneksi jotakin näkee:

 

Kiertelin viikonloppuna myös kauppoja, enkä taaskaan voinut vastustaa kiusausta ostaa uusia lakkoja. Lievä shoppailuholisti? Seppälän kynsilakkaosasto yllätti jälleen kerran iloisesti (myös hintojen kohdalla) ja mukaani tarttuivat seuraavat tuotteet:


Huomenna haen postista Konadin tilaukseni. Tilasin muutaman kuvalaatan kokeeksi, koristeluja varten. On se jännä juttu miten kärsimätön ihminen voi olla, kun tietää, että on jotakin mukavaa odotettavissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)