26.3.2011

Cute violet

Konadin laattojen lisäksi testaukseen pääsi uututtaan kimalteleva Models Ownin Lilac Dream lakka. En ole aikaisemmin kokeillut Models Ownin lakkoja, joten tämä oli positiivinen yllätys. Ensimmäinen kerros oli jo täysin peittävä. Toinen kerros viimeisteli lakkauksen. Jälki oli ihanan tasaista ja sävy sama, mitä lakkapullo lupailee. Kuivuttuaan yhden asteen tummempi.


Sitten leimailin päälle nätit kukkakuviot Konadin m39 -laatalla ja Konadin omalla koristelulakalla. Ensimmäinen leima kuivui ennen kuin sain sen kynteen asti. Tästä viisastuneena nopeutin toimintaa ja onnistuin saamaan kuvion kynnelle -tulos oli kuitenkin heikko. Muutaman kokeilun jälkeen tajusin, että leimasinta ei kannata ns. pyöritellä leiman päällä, koska -toisin kuin kuvittelisi- leima siirtyy huonosti. Oikea tekniikka siis on: yksi painallus ja kynnelle! Sitten leimailu olikin suhteellisen helppoa, kunhan vähän katsoi mihin leiman kohdistaa.

Kynnet näyttivät leimailun jälkeen ihan kivoilta, mutta kaipasivat vielä jotakin. Lisäsin kärkiin Wet´n wildin kimallelakkaa. Lakka ei ollut niin kimalteista, kuin odotin, joten sain vetää pari kerrosta, ennen kuin tulos miellytti.

Koska pidän kovasti strasseista, niin pakkohan näihinkin oli sellaiset laittaa. Kaikissa kynsissä on vaaleanpunainen strassi ja peukaloissa vielä kaksi pientä violettia strassia. Etenkin alemmassa kuvassa tuo kiilto vähän häiritsee ja kimalteet näkyvät huonosti. Pitäisiköhän seuraavaksi hankkia purkillinen pelkkää kimalletta?Käyttämäni lakat. Kuvasta uupuu Konadin leimauslakka ja alus- ja päällyslakat.

3 kommenttia:

 1. Oooi kuinka suloiset!
  Ihana blogi muutenkin, uusi lukija ilmottautuu :)

  VastaaPoista
 2. Tosi suloiset ja nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia paljon!

  Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)