25.3.2011

Eurot pakoteillä

Jälleen kerran kaupungilta tarttui matkaan uusia hankintoja. Tarkoitus oli ostaa yksi lakka, mutta en osannut valita kolmesta, joten... otin kaikki! Eivät onneksi olleet kalliita (toivotaan, että kuitenkin hyviä!).

Kuvan järjestyksessä: La Femme Beauty Liberty, Smoot velvet (joka on tosi tumma lila, vaikka kuvassa näyttääkin mustalta) ja Angel .


Seuraavat ostokset tein jo pari päivää sitten, mutta sain vasta nyt aikaiseksi kuvata ne. Löysin ihanat, matalakorkoiset avokkaat kolmella eurolla! Ja ihan uusina vaatekaupasta. Loistava löytö siis.


Edellä mainittujen lisäksi löysin vielä kaksi kivaa mekkoa, joita en malta olla esittelemättä. Nyt kelpaa odotella kevättä! Toisessa mekossa on todella hurmaava kangas. Mekot H&M ja Seppälä.


Tänään hain postista kovasti odotetun Konadin paketin. Tilasin Konadin suomenkielisestä verkkokaupasta M2 ja M39 kuvalaatat, sekä leimaussetin (pakettina M2 -laatta ja setti). Toimituksessa meni hieman alle viikko, ei paha aika siis.Alkuilta taitaa mennä kynsiä värkätessä ja kuvalaattoihin tutustuessa. Laitan sitten tänne kuvia, että miten homma noiden kanssa onnistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)