15.11.2013

Kuin suurkaupungin siluetti

Minulle tuli näistä kynsistä tosiaankin mieleen kaupungin sarjakuvamainen siluetti!

Tein pitkästä aikaa teippimanikyyrin ja käytin lopultakin kahta lakkaa, joita ei ole vielä tullut käytettyä testikekkoa pidemmälle. Kynsillä siis Ginatricotin Champagne ja kärjissä China Glazen Liquid Leather. Leimauksen Konadin (feikki) laatasta m69, Konadin Black Pearl -leimauslakalla..


Tilasin eilen pitkästä aikaa lisää kynsijuttuja. Lähinnä lakkoja ja leimauslaattoja. Nyt vielä pitäisi malttaa odottaa pakettien saapumista! Toisinaan toivon, että minulle olisi suotu hiukan enemmän kärsivällisyyttä, kun pitäisi aina saada kaikki nyt ja heti.

Samalla tuli ihmeteltyä, että mihin se aika oikein katoaa, kun jää nettikauppojen sivuille ihmettelemään. Pikainen vilkaisu vei koko iltapäivän! Enkä edes huomannut ajan kulua. Tosin vertailin jokaisen harkitsemani lakan kohdalla swatcheja ja kuvauksia, ennen kuin tein ostopäätöksen. Samalla tuli mietittyä miten mukavaa on, että jotkut jaksavat tehdä lakkaesittelyitä uutuuksista. Ainakin minusta ne ovat hyödyllisiä. Kivempaa ostaa lakka, jonka koostumuksen joku on todennut hyväksi, kuin valita umpimähkään.

Onnistuimpa taas vähän siirtämään ja pakenemaan nurkassa vaanivia opiskeluhommia! Jospa sitä tänään olisi ahkera eilisenkin edestä.

2 kommenttia:

 1. Nätit kynnet :) Itselle käy aina niin, että pitäs koulujuttuja tehdä ja illalla huomaat selanneesi nettikauppojen sivuja monia tunteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Niimpä! Nettikaupat ovat harvinaisen koukuttavia, sinne kun eksyy selailemaan, niin menee koko ilta. Kiva kuulla, että muillakin on sama juttu. :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)