15.6.2011

Karaokebarbi

Näistä kynsistä tulee mieleen 90-luvun Barbien metallinhohtoiset discoasut. Aika usein niissä oli vielä tähtikuvioita. Koska olin eilen laulamassa karaokea, niin otsikkoon sopi luonnollisesti karaoketeema. Lisäksi metallinhohde ja tähdet toimivat hyvin yksiin karaoken kanssa.

Pohjalle levitin Wild and Crazyn Ticklish Toesia. Päälle tein liukuvärjyksen La Femme Beautyn Libertyllä ja models Ownin Lilac Dreamilla. Lopuksi vielä päälle toinen kerros Ticklish Toesia. Ticklish Toes toi kynsiin aivan ihanan, metallisen shimmerhohteen. Viimeistelin kynnet hopeisilla ja vaaleanpunaisilla reikätähdillä (dazzlingeillä).

Kuvat on otettu vähän erilaisissa valaistuksissa, koska kynnet kimaltelevat niin paljon. Näitä oli aika vaikea kuvata.Selailin aamulla koristelaatikoita ja löysin sieltä paljon erilaisia koristeita ja lakkoja, joita en ole vielä kertaakaan kokeillut. Dazzlingit olivat yksi näistä löydöistä - ja ne osoittautuivat aivan ihaniksi! Nyt yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja pyrin lähiaikoina kokeilemaan kaikkia käyttämättömiä välineitä.

2 kommenttia:

  1. Heh, mulle tulee heti mieleen tietynlainen Barbi näistä :D Ne oli just tuollaisissa värisävyissä, vaatteissa ois voinu jopa olla tuollaisia tähtiä.

    VastaaPoista
  2. Noi tollaset vaalean violetit värit ihan sulattaa mun silmät... Ihanat!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)