5.2.2014

Lavendarling ja kynsitikkuprojektin edistystä

Palasin jälleen suosikkini, eli värikkään ranskiksen pariin! Kynsillä Color Clubin Lavendarling. Leimaukset Konadin laatoista m36 ja m39, valkoisella leimauslakalla. Päällä strasseja.
Kynsitikkuprojektini on edistynyt vauhdilla. Käytin yhden viikonlopun tikuttamiseen ja alkaa viimein olla lähes valmista. Tosin parista lakasta unohtui nimilappu, joten saan vielä korjailla niitä. Lisäksi muutama uusi lakka odotaa vielä vuoroaan.

Kuvassa lakat odottavat tikuttamista lipaston päällä. Kynsilakkalaatikon tyhjentäminen oli mielenkiintoista puuhaa, kun tuntui etteivät nuo lakat mahdu mihinkään. Niitä oli lipaston lisäksi työpöydällä ja lattialla. Koska asun solukämpässä, niin käytössäni on vain yksi huone. Voitte siis kuvitella miten joka paikka tuntui olevan ihan täynnä kynsilakkoja! Yllätyin siitä miten ihanan paljon niitä on.Perfektionismi iski ja halusin tikkuihin nimilaput, joissa on siisti ja tarpeeksi pieni fontti.Lakkailin noita melkein koko sunnuntain. Kun maanantaina palasin yliopistolta kämpille, niin vastassa oli järkyttävä kynsilakkakäry ja lakkahuurut! Se on jännä miten tuollaista ei huomaa ellei välillä poistu kämpiltä. Teki varmasti hyvää nukkua yö niiden kanssa. Ensi kerralla lakkaan isommat määrät ikkuna auki!

2 kommenttia:

  1. Minunkin pitäisi nuo nimilaput tehä uusiksi tikkuihin. voi itekki kokeilla tulostaa niin tulisi ainakin siistin näköset :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)