16.1.2014

Uuden ulkoasun metsästystä

Päätin eilen uusia blogin ulkoasun. Kokeilin kymmeniä erilaisia pohjia, mutta mikään ei tuntunut sopivan. Lopulta tekaisin uuden bannerin ja aloin uudelleen sovitella taustoja. Sama toistui pitkälle yöhön.

Lopulta, aamulla tein ihan erilaisen bannerin, kuin olin suunnitellut. Koska en löytänyt tarpeeksi yksinkertaista pohjaa, niin tein vielä banneriin sopivan taustan. Uusi ulkoasu on vaalea ja mustavalkoinen. Vaihteeksi kivan erilainen, sillä ehdin jo kyllästyä vanhaan tyyliin. Pikkuisen tosin epäilytti iskeä oma kuva banneriin, mutta meni jo.

Tältä blogi näytti vuoden 2013. Mukana on vielä alkuperäinen banneri vuodelta 2011, huippu taidonnäyte sen ajan harjoituksistani Illustratorilla ja photoshopilla! :DJa tässä tyyli, johon olin päätymässä. Näkyvissä on myös uusi banneri, joka ei kuitenkaan jäänyt tuohon tilaan. Tältä blogi ehti näyttää yhden yön.Koska jokin tuossa tökki, niin tässä ensimmäinen yritys väkertää oma tausta. Bannerikin sai pientä muokkausta.Ja tässä tyyli, joka on nyt käytössä. Laitoin siitäkin kuvan todisteeksi, jos taas pian innostun muokkailemaan ulkoasua.Harmittaa, että blogin ihan ensimmäisistä ulkoasuista ei ole kuvia tallella. Niitä olisi ollut hauska verrata uudempiin.


Mitäs pidätte blogin uudistuneesta ulkoasusta? Onko parempi, kuin vanha?

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita! :)