11.12.2013

Nettiostoksia, jee!

Törsäsin jälleen hiukan omiin joululahjoihini. Onneksi tilasin samalla lahoja myös muille, niin ei mennyt ihan itsekkääksi koko homma!

Eli ostin uusia leimalaattoja. Laatat A59 ja A45. Minusta näissä on ihanat kuviot! Ja kerrankin tarpeeksi isot, jotta menee koko kynnelle, vaikka olisi pidemmätkin kynnet.


Tilasin lahjaksi Konadin kopiolaatan. Kuviot ovat oikeat, mutta tosi, tosi pikkuiset! Koko kynnen kuvio menee puolelle kynnestä. Oma peukalo on kuvassa mukana, jotta näkee kokosuhteen. Ensi kerralla ehkä käytän sen pari euroa enemmän ja ostan ihan aidon laatan.Kynsiniittejä ja strasseja.


Lähikuva niiteistä. Näistä voisi kehitellä jonkun kivan joululakkauksen. En yleensä käytä kultaa, mutta joulun aikaan sekin menee.


Minäkin sorruin tikkuilemaan! Monet kynsibloggarit aloittivat tikkuprojektin jo keväällä. Minä tulen hiukan myöhässä mukaan.

Innostuin näistä, kun ainakin Sigi ja Charming Nails esittelivät omia tikkuprojektejaan blogeissaan. Nämä ovat kyllä paljon näppärämpiä, kuin kynsikiekot! Saa laitettua tekstin samaan tikkuun, eikä tarvi aina etsiä listaa, kun haluaa tietää mikä lakka on kyseessä. Myös lakkailu on varmasti helpompaa.

Nyt pitää vain järjestää hiukan aikaa, jotta saa laitettua kaikki lakat tikuille ja nimettyä ne. Lisäksi pitäisi keksiä joku ruuvia näppärämpi säilytyssysteemi näille. Siinä sitä puuhaa riittääkin monelle illalle.
4 kommenttia:

 1. Tää hullu kanssa kiekotti ensin ja viime vkloppuna tikutti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki kannattaa tehdä varmuuden vuoksi kahdesti! ;) Mutta on ainakin lakkoja tullut lisää sitten kiekottamisen. Mulla on nyt lähiaikoina kunnon tikkubileet edessä!

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja ite en ole viel hurahtanu tikuttaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllästyin kiekkoihin, kun en jaksanut enää päivitellä lakkalistoja, eikä voinut muuttaa järjestystä. Hommaa tuossa tulee taas olemaan! :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)