28.1.2013

Lakkojen hamstrausta

Lähdin kaupungille tarkoituksena ostaa lämpimät talvikengät ja käydä postissa. Kiertelin vaatekauppoja, unohdin kengät ja posti oli jo mennyt kiinni! Ginatricotissa törmäsin alepöydässä euron kynsilakkoihin. Kuka nyt sellaista voi vastustaa! Nappasin mukaan 6 alelakkaa ja yhden normaalihintaisen lakan. Yksi lakoista ehti jo saada uuden kodin ystäväni luota.

Saalis: 3 isoa lakkaa ja 3 pientä lakkaa. Noita pieniä sai paketissa neljä eurolla.Ainoa normaalihintainen lakka oli 109 Champagne. Ihana, vaalea helmiäislakka. Koostumukseltaan tämä on vähän ohuempi, kuin nuo muut.


15 Petrol. Nimensä mukainen lakka. Koostumus melko paksu ja peittävä.


92 Must Have on jännä, murretun keltainen lakka. Tämäkin paksu ja peittää yhdellä kerroksella.


Lilac on tumma lila, vaikka kuvassa näyttää enemmän siniseltä. Tämäkin tosi peittävä.


Shimmer on vaalean violettia shimmeriä sisältävä kirkas lakka. Saa laittaa useamman kerroksen, jos haluaa kunnon kimalluksen. Toimii parhaiten toisen lakan päällä.


Iris on vaalean violetti lakka, jossa on ihan pikkuisen shimmeriä.


Kokeilin lakkoja heti myös kynsille. En siis aikaisemmin ole kokeillut näitä Ginatricotin lakkoja. Nuo paksut lakat ovat ihanan peittäviä ja toimivat tosi hyvin koristelussa. Sen lisäksi ne myös kuivuvat raivostuttavan hitaasti (siis paksut lakat, nuo ohuet kuivuu ihan normaalisti)! Kolauttelin kynsiä koko ajan johonkin. Pikakuivattaja nopeuttaa hommaa, mutta koska se kuivattaa vain pinnan, niin nuo ovat silti alttiita kolhuille. Hintaansa nähden kuitenkin ihan kivoja lakkoja. Normaali hinta näillä on siis 3,95, ei paha sekään.

6 kommenttia:

 1. Nättejä lakkoja! Olen tykännyt kyllä Ginan lakoista, ovat edullisia ja värit on kivoja. Ne vaan vaihtuu niin tiuhaan, että kun harvoin käy siellä niin on vähän arpapeliä mitä sattuu saamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa oli kyllä tosi kivoja värejä. Kiva jos vaihtuvat tiuhaan, niin tulee paljon vaihtelua! Tosin tietyn lakan metsästäminen voi olla vähän hankalaa. En jostain syystä ole keksinyt ostaa näitä aikaisemmin, onneksi tajusin nyt. :)

   Poista
 2. Tosi kivoja lakkoja ,tosi itiksen ginassa ei ollut enää ku 2 väriä jäljellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä kivoja. :) Oho, siellähän on ollut vähän! Toivottavasti tilaavat pian uusia. Täällä oli hyllyt ihan täynnä (ale ja normi).

   Poista
 3. Blogissani on tunnustus sulle :)

  http://koukusssakynsilakkoihin.blogspot.ie/2013/01/tunnustus.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)