13.1.2013

Kokoelmakuva ja talvi

Sain lopultakin tehtyä vuoden 2012 lakkauksista kokoelmakuvan. Tämä piti postata jo uutena vuotena, mutta kuinkas kävikään. Valitsin kuvaan omat suosikkini kuluneen vuoden varrelta. -Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi. Samalla listailin mitä mennyt vuosi kynsiblogiini toi:

  • Vesimarmorointi
  • One Stroke -tekniikka
  • Monta, monta värikästä ranskista
  • Käsin maalattuja kukkia (miksi aina kukkia? Kai niitä on niin kiva tehdä)


Omat suosikkini kokoelman lakkauksista ovat joko violetit vesimarmoroinnit (keskellä) tai pinkit vappuraidat (alhaalla keskellä).

Loppuvuosi 2012 ja alkutalvi 2013 ovat olleet tässä blogissa hiljaista aikaa. Tämä johtuu suurelta osin siitä, etten ole ehtinyt tai voinut lakkailla kynsiä. Minulla on atooppinen iho, joka kuivuu talvisin todella paljon. Tänä talvena käteni ovat olleet niin huonossa kunnossa, etten ole uskaltanut lakata kynsiä. Iho kynsien ympärillä on rikki ja jos siihen menee vahingossa kynsilakkaa tai kynsilakan poistajaa, niin kirvely on jotain sanoin kuvaamatonta. Puhumattakaan siitä, että iho menee vielä pahempaan kuntoon. Ihon myötä myös kynnet kärsivät ja lohkeilivat ihan lyhyiksi.

Uuden vuoden jälkeen valo lisääntyy hiljalleen ja tilanne alkaa parantua. Samalla tihenee blogin päivitystahti. Kylmimmän talven aikana tulen kyllä postailemaan ja päivittämään lakkauksia, mutta en välttämättä ihan yhtä usein kuin muina vuodenaikoina.

Hyvää talvea ja ihanaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)