6.3.2012

One stroke harjoitus

Harjoittelin vähän one stroke -tekniikkaa ja tein kukkakynnet. Näissä siis ihan tuollaisia peruskukkasia. Nämä ovat ensimmäiset one stroke koristeluni ja jälki vähän sen mukainen. 

One stroke on maalaustekniikka, joka perustuu siihen, että siveltimen reunat kastetaan eri väreihin ja yhdellä vedolla saadaan pohjalle kaksiväristä jälkeä. Täten ei tarvitse maalata värejä erikseen, vaan tuo liukuväri hoituu itsekseen. Tekniikka on näppärä, mutta vaatii hiukan harjoitusta. Googlesta löytyy paljon kuvia siitä mitä kaikkea tuolla tekniikalla voi tehdä. Olisi minunkin pitänyt ehkä hiukan selailla, ennen kuin jysäytin nämä kynsilleni. No, panostan seuraaviin enemmän.

Lakkana China Glazen Re-Fresh Minth. Kukkaset akryylimaaleilla ja pisteet koristelulakalla ja dotting toolilla.10 kommenttia:

 1. Hyvältähän ne näyttää! :) Mun omat one stroke-kokeilut ei oo yltäny lähellekään tolle tasolle.. Minkä merkkisiä akryylivärejä käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on käytössä Artmate -akryylit, jotka olen ostanut joskus Suomalaisen kirjakaupan alennuksesta.

   Poista
 2. Noistahan tuli siis aivan upeat! :)

  VastaaPoista
 3. Noi on tosi kauniit! :) mä oon yrittänyt harjoitella one strokea paperille, mutta eihän ne kynnelle onnistu ollenkaan. :p
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Akryylimaali tarttuu kynsille vähän huonommin, mutta sen saa näkymään, kun laittaa paljon väriä siveltimeen. :)

   Poista
 4. Heippa, uusi lukija liittyi joukkoon. Olen itse eilen ostanut akryylivärit ihan Tiimarin hyllystä, siveltimestä en oikein vielä tiedä millainen pitäisi olla. Nämä näytää tosi hienoilta :) Ihanat keväise väritkin sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Ihanaa saada uusia lukijoita. :)

   Itse käytän nail art -siveltimiä, mutta kyllä ihan mikä tahansa tarpeeksi ohut ja pieni sivellin toimii. Yksityiskohtiin mahdollisimman ohut ja one strokeen taas pieni ja litteä. :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)