18.2.2012

Revealed Fuchsia

Uusien lakkojen testailu jatkuu. Color Clubin Revealed on ihana nude, jossa on hento, pinkki shimmeri. Revealedin sävy on kauniin persikkainen ja näyttää kivalta kynsissä. Lakka vaatii peittääkseen 3-4 kerrosta, aika monta siis. Lisäksi lakka tasoittuu ensimmäisillä kerroksilla hieman huonosti. Kuivumisaika on kuitenkin suhteellisen nopea/normaali ja lopputulos kerrostuksien jälkeen kaunis.

Kärkiin testasin China Glazen Fuchsia Fanatic -lakkaa. Fuchsia Fanatic vaikuttaa testauksen perusteella aivan ihanalta lakalta! Väri on kirkas, juuri sopivan tumma fuchsia. Yksi kerros riitti peittämään ja kuivuminen oli nopeaa. Lakka pääsi heti suosikkieni joukkoon.

Manikyyrissä on lisäksi Wet´n Wildin Halucinate Color Clubin päällä. Koristeviivat on tehty Dependin kosristelulakalla ja päälle laitoin limen värisiä kynsistrasseja.
Yritin postata tätä jo eilen, mutta jostain syystä netti, blogger ja koko maailma tuntui olevan sitä vastaan. Neljännellä yrityksellä luovutin ja jätin homman suosiolla aamuun. Vaihteeksi näin.

2 kommenttia:

  1. Kauniit yksinkertaiset lakkaukset!:) Eipä tästä muuta voi sanoa:D

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet ja haastoin sinut :)

    http://tassustudio.blogspot.com/2012/02/top-10-kynsilakat.html

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)