10.2.2012

Pinkkiä Ystävänpäivää!

Ystävänpäivään on vielä vähän aikaa, mutta halusin postata teemakynnet ennakkoon. Hyvässä lykyssä joku voi saada näistä vaikka ideoita omiin ystävänpäiväkynsiinsä. Tarkoitus oli tehdä jotakin perinteisiä sydämiä tai nallekarhuja, mutta toisin kävi.

Aloitin lakkauksen Color Clubin Yum Gumilla. Seuraavaksi lisäsin saman merkin Gimme a Grape Big Kiss -lakkaa. Raidat on tehty Dependin koristelulakoilla ja Gimme a Grape Big Kissin päälle levitin vielä Wet´n Wildin Halucinatea. Viimeistelynä timantit

Kahden tuoksulakan sekoittaminen samoihin kynsiin ei ollut kovin harkittu veto. Purkka ja marjat tuoksuvat yhdessä aivan hedelmäkarkeilta, onneksi! Yum Gum jäi vähän muiden lakkojen alle, mutta näkyy silti raitoina.

Yhdessä maailma näyttää kauniimmalta - niin myös peukaloiden kynnet. :)

5 kommenttia:

 1. Nää on tosi ihanat, tykkään väreistä ja noi raidat on söpöt:)

  somethinglikenails.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi söpöt kynnet. Värit ja koristeet passaa jotenki niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. HMM, itse asiassa taisin saadakin näistä inspiraatiota! Omat ystävänpäiväkynnet ovat nimittäin tooodella hukassa vielä:D Noh, onhan tässä vielä aikaa...

  ja ainiin, jäänpäs lueskelemaan blogilistan kautta;)
  JA ps. käy katselemassa mun blogin kilpailu, jos vaikka innostut osallistumaan:)

  VastaaPoista
 4. Airi: Kiitos! :)

  Hopeasusi: Kiitoksia!

  Kissa: Kiitos, näistä tuli vaihteeksi kivan raikkaat. :)

  Kynsille: Kiva, jos sait näistä vähän inspiraatiota. :D Mäkin jouduin vähän miettimään, että mitäköhän sitä kynsiin laittaisi. Ensimmäinen versio oli kaamea, mutta onneksi tämä toinen onnistui. Käyn kurkkaamassa kilpailun! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)