18.11.2014

Melkein uusia lakkoja

Otsikko on melkein uusia lakkoja, koska tilasin Cesarsilta satsin uusia lakkoja itselleni. Lakat eivät kuitenkaan ole uusia julkaisuja, vaan reilun vuoden takaa. Sain ne siis kivasti alennuksesta.

Color Clubin lakat ovat Kailedoscope -kokoelmasta. Lisäksi tilasin yhden China Glazen glitterilakan. Lakkojen lisäksi tilaukseen kuului Nailfix kynsinauhaöljy ja w-leimauslaatta.Ja hieman tarkemmin sisällöstä.


Nailfixin kynsinauhaöljyt olivat minulle ihan uusi juttu. Tuoksuvaihtoehtoja oli muutama ja valitsin vaniljan. Tuoksu on ihana! Ei ollenkaan liian esanssinen ja mukavan voimakas. Erikoista tässä purkissa on se, että öljyä annostellaan pipetillä. Mielestäni tämä on hieman epäkätevää, koska öljyä meinaa tulla liian paljon.Kokeiluun lähti myös W201 -leimauslaatta. En voinut olla ostamatta, kun bongasin nuo söpöt pöllökuviot! 

Ja jostain syystä päätin kuvata laatan paketissaan ja vielä suojakalvo päällä. Lie mikä älynväläys sekin oli. No, ehkä tuosta kuitenkin jotain selvää saa!
Testasin lakkoja heti tikuille.Color Club: Show Time. Lakka on melkein musta, mutta ei kuitenkaan. Siinä on metallinhohdetta ja shimmeriä. Peitti kolmannella kerroksella.Color Club: Abyss. Ihana, sinertävän vihreä. Ei turkoosi, muttei myöskään kirkkaan vihreä. Mukavan peittävä.Color Club: Bright Night. Voimakkaan kirkas, mutta tumma sininen. Mukavan peittävä.
 Color Club: Enless. Söötti vaaleanpunainen. Ajattelin aluksi, että kokoelmasta löytyy monta samanlaista, mutta dupeja ei ollutkaan. Peitti toisella kerroksella.
China Glaze: Don´t be a flake. Isoja glittereitä sisältävä lakka, jonka takia alunperin tein koko tilauksen. Siinä on pinkkiä hologlitteriä sekä mustia ja turkooseja perus glittereitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)