8.3.2014

Taidenäyttelyn avajaiset ja maalauksia

Olin jokin aika sitten mukana järjestämässä taidenäyttelyä ja sen avajaisia. Näyttely järjestettiin taiteilijaryhmämme kesken ja se pystytettiin yliopiston galleriaan. Ryhmällemme tämä oli toinen julkinen esiintyminen. Karmiini on taiteiden tiedekunnan opiskelijoista koostuva kymmenhenkinen taiteilijaryhmä.

Näyttelyn teemana oli omakuva. Aihetta lähetystyttiin monista eri lähtökohdista, omalla tekniikalla. Omakuva voi olla merkityksiä luova vertauskuva, tyylitelty tai esittävä. Omakuva voi ilmaista tunteita, haaveita, kokemuksia tai näyttää vain sen, mitä haluaa muiden näkevän. Itsensä kuvaamisella peilataan omaa sisintä ja tarkastellaan minää eri näkökulmista.


Kollaasissa on näkymiä näyttelytilasta, teoksista ja avajaisista. Samassa tilassa oli myös keramiikkanäyttely, joka näkyy vähän keskimmäisessä kuvassa ylhäällä.

Avajaisissa oli ruokatarjoulua ja... kotiviiniä! Oli meillä tietysti myös alkoholitontakin juotavaa tarjolla. Viimeisessä kuvassa toivotin herkut tervetulleiksi ja sanoin hei, hei paleolle yhdeksi illaksi.


Minä ja ystäväni Heidi.

Avajaisissa oli iloksemme mies ja kitara. Hyrski Tapio esiintyi usean kappaleen verran. Täältä voi käydä kuuntelemassa: Sunlight.


Ja avajaisista itse näyttelyn maalauksiin. Esillä oli kymmenen teosta, mutta esittelen tässä niistä vain kaksi. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi.

Minun maalaukseni:


Silmänräpäys
Akryyli kankaalle
2014


Heidin maalaus:


Just Two of Us
Akryyli kankaalle
2014

Lisää upeita maalauksia ja runoja voit käydä kurkkaamassa Heidin taideblogista: Lustgård

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita! :)