13.8.2013

Jo nähdyt kynnet + Wheatearin synttärijuhlat

Vietin synttäreitä viime kuun lopussa ja halusin tehdä sinne mekkooni sopivat, söpöt kynnet. Koska mekko oli vaalean korallin punainen, niin päädyin jälleen kerran pinkkeihin kynsiin. Käytin uudestaan vanhaa koristeluideaani ja tein liukuvärjäyksen, jonka jälkeen leimasin kärkiin kukkarimpsut. Tällä kertaa lisäsin nimettömiin perhoset Konadin m39 laatasta ja niiden päälle strassit.

Jo kerran nähdyt kynnet löytyvät täältä. En muistanut, että käytin viimeksi jopa ihan samoja lakkoja! Aikamoinen suosikkilakkaus siis. Olisikohan minun aika keksiä jotakin uutta? :DJa lopuksi pari synttärikuvaa. Sen lisäksi, että itse täytin 26-vuotta, niin Turhamainen kynsiä myöten -blogi täytti keväällä 3-vuotta. Tällöin oli tarkoitus juhlistaa blogin vuosipäivää, mutta se jäi muutto- ja gradukiireiden alle. Ensi keväänä juhlitaan sitten senkin edestä!

Täytyy kyllä myöntää, että omat synttärit hirvittivät hiukkasen. Voisi kuvitella, että 26:ssa vuodessa olisi saavuttanut paljon enemmän tai ainakin edes valmistunut ja lähtenyt työelämään.... mutta mitä vielä! Onneksi tässä ei ole vielä mihinkään kiire ja opiskella ehtii niin paljon kuin huvittaa. Jonkinlaista ikäkriisiä siis odottelin, mutta onnekseni sitä ei tullut.


Tein kakun Kinuskikissan ohjetta soveltaen ja muunnellen. Alkuperäinen ohje löytyi Kinuskikissan leivontakirjasta ja blogin puolelta vastaava on täällä.


Ja itse synttäreistä sen verran, että juhlin niitä "lastenjuhlat" -teemalla. Eli järjestin vieraille muutamia kilpailuja, joiden lajit olivat muunneltu lapsuuden syntymäpäiväjuhlien kilpailuista. Näistä esimerkkinä tietokilpailu ja kuinka monta raajaa saa osua lattiaan -kilpailu. Juhlien vieraskirjana toimi lasten ystäväkirja. Lisäksi järjestin illan aikana arvonnan (jonka piti kyllä alunperin olla onginta, mutta arvonta oli helpompi toteuttaa). Ja karkkien sijaan palkintoina oli tietenkin "yllätys-shotteja".


Tässä muutamien shottien nimiä:
 • Kenin toinen mies
 • Lepakkomiehen vapaapäivä
 • Päätön Barbie (koska lapsena onnistuin aina rikkomaan siten Barbie-nukkeni...)
 • Viimeinen ilmapallo
 • Pehmolelujen painajainen
 • Yms.


Huomasin, että ilmapallot jaksavat ilahduttaa vielä tämänkin ikäisenä. Kaikki 20 ilmapalloa sai uuden ilmeen illan aikana!


Olen aina rakastanut juhlien järjestämistä ja suunnittelua! Ja erityisesti teemajuhlien. Viime vuonna järjestin yhteissynttärit ystäväni kanssa. Täytimme yhdessä 50-vuotta ja juhlien teemana olivat Venetsian naamiaiset iltapukuineen ja naamioineen.

Löytyykö lukijoista innokkaita juhlien tai illanistujaisten järjestäjiä? :)

2 kommenttia:

 1. Onnea myöhäisesti synttäreiden johdosta :3

  Ihanat kynnet ja kivoja synttärikuvia :3

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)