22.3.2013

Egypti ja laiskat lomakynnet

Lomailin viime viikon Egyptin Hurghadassa. Oli ihanaa paeta arkea hetkeksi auringon ja helteen keskelle. Yleensä kaikki reissut tulee vain juostua paikasta toiseen, jotta ehtii nähdä mahdollisimman paljon. Tällä kertaa tuli kuitenkin vain nautiskeltua ja maattua auringossa. Vaihteeksi ihanan kiireetöntä aikaa. (Etenkin kun tuo gradu tökkii ikävästi olkapäätä...)

Ja heti kotona alkoi uusi matkakuume jylläämään. Onneksi uusi reissu syksyksi on jo suunnitteilla. Tosin tällä kertaa Islantiin. Pitää vain säästää vähän rahaa sitä varten.Reissussa tuli tehtyä myös yhdet kynnet. Turvauduin nopeaan perus manikyyriin. Eli kärjissä China Glazen Second-Hand Silk. Lisäksi kynsissä on Wild&Mildin kynsitarroja ja päällä Rimmelin mattalakkaa. Olen nyt ihan myyty noille mattalakoille. Ovat jotenkin niin ihanan tyylikkäitä, vaikka en aluksi hirveästi välittänyt.

Kynnet kestivät hienosti koko reissun. Tosin vikana päivänä huomasin, että lakka oli kellastunut oudosti. Liekö syynä ollut juuri tuo mattapäällyslakka? Kellastuminen tosin näkyi vasta viimeisinä päivinä, joten en menisi sanomaan, että lakka kellastuu kovin nopeaan.Myös varpaat saivat pinkin lakan, tarroja ja mattapinnan. Isovarpaista mattaus tosin kului aika nopeasti kiiltäväksi.


Öinen hotelli, tai ainakin osa siitä. Vaikka yöt olivat pimeitä, niin hotellialue oli upeasti valaistu pienintäkin palmua myöten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)