19.9.2012

Violettia ja hopeaa

Tarkoitus oli tehdä vesimarmoroinnit erilaisilla nudelakoilla. Mutta planeetat taisivat olla väärässä asennossa, kun mikään ei ottanut onnistuakseen. Vesi väärän lämpöistä, lakat eivät toimineet ja tikku ihan töhnässä, vaikka koko ajan putsailin. Jopa vedet kaatuivat. Yritin ottaa kaikesta siitä sähläyksestä kuvaa, mutta kamerassa ei ollut tietenkään muistikorttia.

Niimpä päädyin tuttuun ja turvalliseen teippimaniin, johon tuputtelin liukuvärin päähän. Lakkana Color Clubin Lavendarling. Liukuvärissä Wild and Crazyn Chunky Chow. Koristelussa Dependin hopeinen koristelulakka ja leimauksissa Konadin Black Pearl. Kukkaset konadin laatasta m36. Ja tietenkin kynsitimantteja päälle.Peukkukuva, jossa rasittavan nysä kynsi. Ei se mitään, jos kaikki ovat lyhyitä, mutta ärsyttää kun yksi kynsi on, eikä raaski lyhentää muita samanlaisiksi.


Ja tässä syy siihen, miksi peukalon kynsi on niin paljon lyhyempi, kuin muut kynnet. Töissä kynsi lähti lohkeamaan ja lohkeama venyi niin pitkälle, ettei teepussipaikastakaan ollut apua. Onneksi lohkeama oli liuskottunut niin, että kynnestä jäi edes jotain jäljelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)