4.6.2012

Violettia vesimarmorointia

Alkaneen kesäloman (lue kesätöiden) kunniaksi ehdin taas lakkailla kynsiä vähän tiheämpään. Ja samalla blogin päivitystahti paranee. Varmaan jotkut lukijat ovat jo huomanneet, että viime aikoina blogin kuvat ovat myös parantuneet roimasti. Tästä on kiittäminen uutta ja ihanaa kameraani! Nyt, kun vielä ehtisi opetella käyttämään sitä, niin ei tarvitisi aina kuvailla laiskasti automaatilla. Valokuvakursseista nimittäin alkaa olla jo vähän liian monta vuotta. :D

Ja sitten takaisin kynsiin. Teki mieli jälleen vesimarmoroida. Ihan pohjalla Wild & Crazyn Montana. Marmoroinnissa (vaaleasta tummaan) China Glaze Something Sweet, OPI Do You Lilac It? ja China Glaze Harmony. Ja muutama kynsistrassi, jotka päällyslakka taas jännästi sulatti "lasihelmiksi". 
Ja vielä toinen käsi.
Mielestäni näistä tuli hauskat. Pitänee ensi kerralla kokeilla vielä isommilla kuvioilla.


Ps. Blogger heitteli postaukseen taas tosi tyhmästi noita tyhjiä rivejä. Neljännen muokkauksen jälkeen luovutin ja annoin olla. Onko kukaan muu huomannut samaa rasittavaa ilmiötä?

10 kommenttia:

 1. Wau kuinka ihanat! Viimeksi kun mä tein violetit marmoroinnit, niin aluslakka kupli ja pilas kaiken. Onneks sulle ei käynyt niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi valkonen levitty tosi epämääräisesti, mutta ei tuntunut haittaavan marmorointeja. Ärsyttävää, jos aluslakka pilasi sulla kaiken. Pitääkin alkaa kiinnittää siihen enemmän huomiota.

   Poista
 2. Tosi kauniit marmoroinnit! Aina mä hoen että pitää itekin, mutta minkäs teet kun ei uskalla :D Mä en siis ole edes kokeillut koskaan ja oon kattonut kaikki tutot ja you tube videot, mutta en vaan oon kokeillut.... Ehkä se on laiskuutta.

  http://korukynsilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin meni vuosi blogin parissa, ennen kuin viitsin kokeilla tuota. Yllättävän mukavaa puuhaa vesimarmorointi kuitenkin on! Ja ihan vähän koukuttavaa... Kannattaa ehdottomasti kokeilla, kun vain löytyy sopivasti aikaa! :)

   Poista
 3. Tää bloggeri on jotenkin ihan haitarista. Mutta nätit on kynnet, kauniit sävyt ja kaikki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Toi tekstien asettelu etenkin. :P

   Kiitos kehuista! :)

   Poista
 4. Tosi nätit kynnet, pitäisi itsekin opetella tuo vesimarmorointi! Bloggerilla ollut viimeaikoina monia erilaisia ongelmia, johtuu kuulemma jostain päivityksistä..Toivottavasti blogger toimii taas normaalisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, toi marmorointi on kyllä hauskaa puuhaa. :)

   Ok, no onneksi ongelmat johtuu vain päivityksistä, eikä silloin koko sivustosta. Luulisi, että alkaisi sitten pian toimia normaalisti.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita! :)