20.1.2012

Black & Pink

Marssin Seppälään tarkoituksena ostaa Beetlejuice -lakkoja. Hypisteltyäni lakkoja hetken, päädyin siihen, etten luultavasti tule käyttämään niitä kuin kerran. Lisäksi jäljellä ei tietenkään ollut juuri niitä sävyjä, joita halusin. Nappasin sitten kaikkea muuta mukaani. Beetlejuicet näyttävät upeilta muiden blogikuvissa, mutta livenä lakkapullot eivät innostaneet. Sääli ettei Seppälässä ole swatcheja, joista näkisi lakat pullon ulkopuolella!

Reissulta kotiutui yksi lakkapullo, Models Ownin Black Swirl, joka on siis musta helmiäslakka. Testasin sitä heti. Päällä leimaukset Konadin laatasta m69 (feikki), Konadin Psyche Pink -leimauslakalla. Odotin leimauslakan olevan vähän kirkkaampaa mustan päällä, mutta eipä ollut. Kärjissä Wet ´n Wildin Sparkled glitterilakkaa.
Näitä kynsiä oli vähän vaikea kuvata, kun kiiltävät niin paljon. Ehkä noista otoksista nyt kuitenkin jotain näkyy.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköiset! Ihan hyvinhän tuo pinkki näkyy mustan päältä. Itse en ole edes uskaltanut lähteä kokeilemaan, kun joskus jostain blogeista katselin kun oli testattu musta päälle eri lakkoja ja tosi harva erottui melkein yhtään... Pinkki ja musta on kuitenkin tosi kiva yhdistelmä! Ehkä itsekin uskallaudun kokeilemaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, kyllä tuo erottui ihan hyvin, mutta muuttui haalean fuksiaksi. Valkoisen päällä on siis ihan kirkuvan pinkki. Olen harvempia kokeillut mustan päällä, joten taisi olla hyvää tuuria, että tämä erottui edes jotenkin. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)