17.12.2011

Shoppailu on kivaa!

Odottamani hankinnat kotiutuivat maailmalta. Eli on taas tullut ostettua uusia, kivoja kynsijuttuja. Isompi lakkatilauskin on suunnitteilla, mutta se saa odottaa tammikuun tiliä.

Koristelu/rajausteippejä. Paketissa oli kymmenen erilaista, kaikki eri värisiä. En ole vielä kokeillut, niin en uskalla sanoa laadusta mitään. Kivoilta ainakin näyttävät! Saa nähdä mitä näistä keksii.


Koristelulakkoja: 12 kappaletta two-way -lakkoja. Värit ovat mielestäni hyvät ja parin testin jälkeen laatukin vaikuttaa ihan hyvältä (enempi bigmentti ei tosin olisi pahitteeksi). Parissa lakassa voisi olla myös parempi sivellin. Olen kuitenkin tyytyväinen näihin, sillä pelkäsin paljon heikompaa laatua.
15 nailart sivellintä! Eivät maksaneet paljoa ja ovat laadukkaita kuitukärkisiveltimiä. Paha tosin sanoa miten kestävät ahkerampaa käyttöä, mutta hyviltä vaikuttavat. Näissä on ihanan monta erilaista. Parille siveltimelle olen kaavaillut myös vähän muuta käyttöä.


Ja lopuksi vähän ohi kynsien:

Luin Me Naiset -lehdestä jokin aikaa sitten kuivashampoo -arvostelun, jossa Sunsilkin tuotetta kehuttiin. Uskaltauduin siten kokeilemaan itsekin. Ihastuin tuohon tököttiin heti, sillä se oikeasti toimii! Ja lisäksi sitä on  nopea ja helppo suihkuttaa.  Mutta siinä on myös yksi tosi iso miinus; se toimii vain vaaleissa hiuksissa ja silloinkin kohtuudella käytettynä. Tummiin hiuksiin tuosta jää harmaata töhnää/jauhetta.

Toinen ihana löytö on Schwarzkopfin tukkapuureri, jolla saa jopa minun raskaat ja liukkaat hiukset pörrölleen. Olen kokeillut aikaisemmin siskon kallista, kampaamosta ostettua tuotetta, enkä huomannut kovin suurta eroa.


Nuo kumpikin ovat siis edullisia markettituotteita. En olisi arvannut hyviksi testaamatta. En yleensä höpise tässä blogissa muusta, kuin kynsistä, mutta nyt karkasi pulkka alta.

3 kommenttia:

  1. moikka, oletkohan saanut sähköpostin jossa lähetin osoitteeni arvonnan pakettia varten ? :) mietin vaan kun en ole saanut siihen vastausta / palkinto ei ole vielä tullut ?

    VastaaPoista
  2. Pulla: Hei, sain sähköpostin, kiitos! Postitin paketin viime viikolla, joten sen pitäisi pian olla perillä. :)

    VastaaPoista
  3. Olin jo ihan innolla kokeilemassa tuota Sunsilkin kuivashampoota, mutta enpä taidakaan, jos ei kerran tummiin hiuksiin sovi.. Harmi, kun itselläni kuivashampoota kuluu ja paljon. Biozzellin on ollut hyvä, mutta kovin pieni pullo. Jotain tommosta isompaa ja suht halpaa etsiskelen edelleen siis.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)