21.8.2011

Nailsuppliesin tilaus ja turkoosit kynnet

Löytyihän se kamera viimein ja tietenkin kaikkein epäloogisimmasta paikasta: jätesäkistä parvekkeelta! Tässä kohtaa voi vain miettiä, että miksi?

Tilasin jokin aika sitten uusia lakkoja Nailsuppliesilta ja ne saapuivat ihanan nopeasti.


Aloitetaan sinertävistä! China Glaze: Adore, For Audrey ja Re-Fresh Minth. Kaksi viimeisintä olisin tilannut jo viime kerralla, jos niitä vain olisi ollut varastossa. 


Color Club: Love ´Em/Leave ´Em ja Incognito. Ensimmäinen on ihanan erikoinen lakka, tuo mieleen merenrannan hiekan.


Ja vielä Color Club Gimme A Grape Big Kiss, OPI Do You Lilac It? ja China Glaze Princess Grace. A Grape Big Kissin tilasin ihanan marjaisan sävyn takia. Kun kokeilin lakkaa kiekolle, tajusin kyseessä olevan tuoksulakka! Tuoksu on marjaisan makea ja melko voimakas, sillä lakka tuoksuu yhä kuivuneenakin. OPI:n Do You Lilac It? päätyi mukaan, koska Color Clubin Updown Gilr oli loppu. Pitihän sitä joku violetti lakka kuitenkin saada. Tosi kiva violetti sävy tämäkin.

Tämän kertaiset lakkaukset ovat suhteellisen simppelit, sillä minulla oli kiire kokeilla uutuuksia kynsille. Ensimmäisenä kokeilin China Clazen For Audrey -lakkaa. Päälle leimasin China Glazen Adorella kuviot Konadin laatasta m64.

1 kommentti:

  1. Noihan on kivat! muutes haluaisitko tsekata blogini? (:

    http://myglitterydreams.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! :)