3.6.2015

Alkukesän vihreät

Edellisestä postauksesta onkin kulunut jo reilu pari kuukautta! Selasin bolgiani taaksepäin ja hämmennyin, kun viimeisimmissä kuvissa oli vielä lunta parvekkeen pöydillä.

Ja mitä tässä välissä on tapahtunut? Ensin ehdin olla reilun kuukauden sairaana, kun nappasin ensin influenssan ja heti perään keuhkoputkentulehduksen. Sen seurauksena jäi aika paljon opiskeluhommia rästiin. Loppukevät meni opiskeluiden ja töiden parissa, eikä tuntunut olevan edes aikaa lakkailla kynsiä mitenkään ihmeellisemmin. No, myönnetään että lakkasin niitä kyllä. Mutta kiireessä lakkaukset olivat niin tylsiä, ettei niitä viitsinyt edes kuvata!
Ensi viikolla alkaa kauan ja hartaasti odotettu kesäloma. Olen todellakin loman tarpeessa ja tuntuu, että kevään uupumus vaatii kaverikseen nyt paljon lepoa ja rentoutusta. Ja sen kunniaksi blogi pärähtää taas käyntiin uudelle energialla!

Hei, lupaisin tuossa alussa esitellä uuden lakkauksen! Mennään siis asiaan. Kynsillä on Color Clubin Abyss ja nimettömässä sen alla China Glazen Re-Fresh Minth.

Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä kuvioita koristeluteipillä. Suuremmat teipit ovat tuttuja, mutta laatikossani kummitellutta koristeluteippiä ei ole vielä tullut kokeiltua tähän tarkoitukseen. Lopputulos on kiva, mutta noiden käyttäminen ärsyttävää, koska pientä ja joka paikkaan tarttuvaa teippiä on hankala kohdistaa paikalleen. Kuviot tein Dependin koristelulakalla ja päällä vielä strasseja. Kuvista ei näy, mutta peukalossa on sama kuvio, kuin etusormessa.

 Ja ulkona auringossa.


Mainitsinko jo, että tuo hopeinen kaulakello on yksi lempikoruistani! Siitäkin huolimatta, että kello toimi vain kuukauden ostamisen jälkeen, eikä patteria saa vaihdettua itse (jos vika nyt siitä edes johtuu). :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita! :)